试题精选

七年级下册英语单元检测八试题1

发布时间:2011-04-29来源:河南一百度我要评论()
导读:七年级下册英语单元检测八试题

一、 词汇 满分15分
A. 根据中文意思写出英语单词。
1. I like the ____________in the restaurant.(特色菜)
2. We ________ have some bananas.(也)
3. My brother Steve________mutton.(喜欢)
4. Apple juice is a kind of ____________.(饮料)
5. What________do you have?(型号、尺寸)
B. 根据所给单词填上正确的形式。
6. Bill would like _________(read) story.
7. Look, they ________ (buy) fruit and vegetables in the market.
8. There ________ (be) some beef and eggs in the noodles.
9. She ________ (have) an egg, a small bowl of chicken noodles and two apples every day.
10. I like  _________ (listen) to the pop music and watching TV.
三、单项选择 (满分15分)
(  )1. – I don’t like mutton ____ beef.
– I don’t like mutton,      I like beef a lot.
A. and, but       B. and, and
C. or, but         D. or, and
(  )2. Some chicken ____in the bowl. And some eggs_____on the table.
A. is, is  B. are, are  C. is, are  D. are, is
(  )3. --- Is that apple large?    ----_________________
A. Yes. It’s.  B. No, it’s small apple.
C. No, it isn’t.  D. No, that’s a small.
(  )4. I’d like some_____and_________  .
A. porridge, vegetable
B. broccoli, tomatoes
C. potatos, bananas
D. French fries, orange juices
( )5. Andrew usually has fruit______dinner.
A. of   B. for   C. at   D. with
(  )6. Julie would like_______ TV.
A. watch              B. watches
C. watching       D. to watch
( )7. We often eat ice cream in a dessert________.
A. home    B. shopping     C. house             D. family
(  )8. -   ______of shoes do you wear?   - Size 7.
A. What        B. What size
C. What kind   D. What color
(  )9. The oranges in the fruit store are good _____ cheap.
A. as  B. or  C. with  D. as well as
(  )10. --Would you like _______ tea?
        --Yes, _______.
A. some, please        B. any, please
C. any, I will             D. some, I would
(   )11. My brother _____ dumplings_____ beef very much, but I don’t.
A. likes, have          B. doesn’t like,   have
C. doesn’t like, with   D. likes, with
(  )12. ________ is your address?
A. Where    B. Which   C. What    D. How
(  )13. What size bowl of dumplings would you like,small,medium _______ large?
A. and         B. with      C. or          D. but
(   )14. ---____________?
       ---I like food and fruit.
A. What do you like about China
B. What do you look like
C. What would you like
D. How do you like China
(  )15. He’d like some _______ noodles.
A. onions and mutton  B. onions and muttons
C. onion and muttons  D. onion and mutton
四、句型转换 (满分10分)
1. kind, what, they, like, of, would, noodles(连词成句)
                                        
2. She has a strawberry.(用they替换she)
They ________some _____________.
3. Nancy wants some salad.(同义句转换)
Nancy_______________________________some salad.
4. He’d like a medium bowl.(一般疑问句)
_____________________ like a medium bowl?
5. My phone number is 62885151.(提问)
  ___________________ phone number?
6. He wouldn’t like to drink tea. (同义句)
  He _______  _______ to drink tea.
7. I’d like some carrots and mutton.
  I’d like some carrots _______  _______  _______ mutton.
8. Can I help you?
  ______ can I ______  ______ you?
9. She’d like some noodles.
  _______  _______ she like?
五、口语运用(满分15分)
A) 从斜体句子中选择答案完成对话。
A: Hello! House of dumplings! ___________1____________
B: I’d like two bowls, please.
A:  ______2_______
B: I’d like a large bowl and a small one.
A:  _______3___________
B: I’d like a large bowl of chicken, and a small bowl of egg and carrot.
A: _________4___________
B: No. Two glasses of milk.  __________5____________
A: They’re just$25.
B: Thanks.
A. What would you like in them?
B. How much are they?
C. What size bowl would you like?
D. Can I help you?
E. Is that all?
1-5 _____________

B) 对话排序。
A. What kind of noodles do you have?
B. Can I help you?
C. We have small, medium and large bowls.
D. Ok, I’d like mutton and potato noodles, please.
E. We have beef, chicken, mutton, cabbage, potato, tomato….
F. What kind of noodles would you like?
G. Sure. And what size would you like?
H. I’d like some noodles, please.
I. Oh, a medium bowl, please.
J. What sizes do you have?
________________________________________
六、完型填空 满分10分
Mumu is a Chinese boy. But now he __1___ in the UK. He lives and __2__ with Mr and Mrs Green in London. They are very nice to him. But they like different(不同的)__3___ .
For breakfast, Mr and Mrs Green would like milk, eggs and some vegetables, sometimes they have fruits. Mumu would like milk and eggs, but he wouldn’t like vegetables ___4___the breakfast time.
Lunch is at one___5____ . Mr and Mrs Green usually have large hamburgers. Mumu doesn’t like___6__. He thinks they’re__7___ . He would like some rice. After that,___8___ like some fruits. ____9___Mr and Mrs Green usually have afternoon tea.
For dinner, Mr and Mrs Green have soup, beef, vegetables and fruit. Mumu wouldn’t like__10__ beef, he’d like some noodles.
(  )1. A. live  B. is  C. am   D. isn’t
(  )2. A. eat  B. have  C. eats  D. to have
(  )3. A drink    B. fruit   C. food     D. vegetables
(  )4. A. in  B. of   C. at        D. on
(  )5. A. clock             B. time    C. a clock       D. o’clock
(  )6. A. them  B. they  C. it  D. its
( )7. A. good       B. bad    C. healthy    D. delicious(美味的)
(  )8. A. she’s  B. she’d  C. he’d  D. he’s
(  )9. A. Or   B. So   C. And   D. But
( )10. A. any  B. some  C. many  D. a lot
七、阅读理解 满分15分。
A.阅读下列信息,选择正确答案。
Many people like to read the Guinness Book of World Records(《吉尼斯世界纪录大全》), and some people want to be in it! How do people get their names in the book? They do something new and different, such as (比如)making the world’s largest(最大的) cake with more than (多于)54,000 eggs.
For many people, it is fun to make world records. It’s exciting. But who eats the cake?
While(当……时候) some people are making world records, others don’t have much food to eat. Hunger is a very serious(严重的) problem in many places. How many old people do not have enough(足够的) money to buy good food? How many children go to bed without(没有) dinner? The answer is “too many”.
( )1. How do people get their names in the Guinness Book of World Records?
A. They do something new and interesting
B. They do something new and different.
C. They only have a large cake.
D. They only make a large cake.
( )2. How many eggs are there in the world’s largest cake?
A. 54,000           B. More than 54,000
C. Less than 54,000  D. We don’t know.
( )3. What’s Chinese meaning of the word “problem ”?
A. 粮食   B. 人   C. 问题  D. 纪录
( )4. Are there any children go to bed without dinner in the world?
A. Yes, there aren’t   B. Yes.
C. No.              D. Yes, there’re 54,000
( )5.What should we do when some poor people don’t have any food?
A. We do nothing.
B. We can make world records.
C. We can give them some food.
D. We are poor(穷的), too.
B. 阅读下面的两则广告,选择正确答案。

KFC
Tel:62550011
Address: 28 Bridge Street
Open: 9:00 a.m.~11:00 p.m.
Food : fried chicken, French fries
hamburgers, porridge
Drink : coke coffee, milk juice
Dessert : ice cream
Soup : vegetable soup
 
Big Pizza(比萨饼)
Tel:88819056
Address: 102 Ting Street
Open:9:30a.m.~12:00 p.m.
Food :beef pizza, mutton pizza
fruit pizza, vegetable pizza
Drink : coffee milk, fruit juice
Dessert : ice cream
Soup : Italy(意大利) soups
( )6.If you’d like hamburgers, you can        .
A. go to Big Pizza      B. call 62550011
C. call 88819056   D. go to 102 Ting Street
(   )7. What can’t you have in Big Pizza ?
A. French fries      B. Milk
C. Juice            D. Soup
(   )8. What can you have at 11:30 p.m.?
A. French fries    B. Mutton
C. Pizza          D. Fruit
(   )9. Where Can you eat ice cream ?
A. In KFC.     B. In Big Pizza.
C. Italy.       D. A&B
10. 请你为其中的一家店设计一句广告词
_____________________________________________________
C.任务型阅读。
Today, I’ll make three bowls of noodles. The large one is for my father. I’ll put a tomato and two eggs in it. My mother will eat a medium bowl. I’ll put some chicken and some potatoes in it. And I’ll make the last small one for myself. I’d like some mutton in it. Now let me begin my work.
Who What’s in it ? What size?
Father     (11) Large
  (12) Some chicken and some potatoes  (13)
I  (14) (15)

九、书面表达(满分12分)
有一天,你和你的家人或朋友去某餐厅吃晚饭,请根据你所学的词汇设计一份你和你家人或朋友所喜爱的食谱,然后根据你所设计的食谱写一篇50词左右的短文或对话。

         

热文.jpg

雅思口语发音这样你才能得9分

考研英语92分:高分需要这样复习

四六级:听力不太给力的病因和良药

四六级考试:十步迅速提高阅读速度

2011四级考试:十句拉开档次的口语

推荐.jpg

90后模特成长的艰辛路 (组图)

中招体育:选考科目明显受热不均

别让“一模” 左右了你的高考志愿

老师掐学生腿 这是哪般对孩子好的表现?

郑大美女夜遭歹徒 公车司机上演英雄救美


                                

 

一、1.noodles  2.size, medium  3.Can  4.kind  5.drink  6.Green tea  7.menu  8.address

二、1.D  2.E  3.C  4.A  5.B

三、1.B  2.A  3.D  4.C  5.B  6.A  7.D  8.A  9.D  10.C

四、1.milk  2.oranges  3.How much  4.boxes, knives  5.to begin

五、1.C 由第一句所交待的时间确定“晚餐准备好了”。D可以代替晚餐,但不应用复数形式。

2.B on the table在桌子上。根据句中主语判断其他介词表示的位置不符合逻辑。

3.A 表示“在盘子里”,用介词on而不用in。

4.B 从句子内容分析,大圆蛋糕不可能放在“盘子/碗/瓶子里”,应该放在桌子中间。

5.C 有喝的东西,A用在否定句中,B不合句意,再因下文已提到饮料,所以D不能选。

6.B 由系动词is决定选择One单数形式。

7.A the others代替上文的glasses玻璃杯,are与其在数上一致。

8.B 根据本文所介绍的一系列食品和饮料,选择B。C语序正确,但both指两者。

六、1.B  2.C  3.C  4.B  5.C

七、1.What would 2.How many 3.don't, any 4.There is, for me 5.Would you like

八、1.What size bowl of noodles would you like?

2.We have some great specials.

3.What's your telephone number?

4.Can I help you?

5.He would like a large bowl of beef noodles.

九、My name is Kate. I come from the USA. I'm in China with my parents. I like Chinese food very much. I have breakfast at home. I eat bread and porridge for breakfast. I don't like milk and egg. I have no time to go home for lunch, so I have it at school. I can have different food for lunch. I eat rice, vegetables and meat. Sometimes I have noodles and dumplings. I have supper at home with my parents. Sometimes we go out to eat our dinner. We have fish, meat and fruit. My parents and I like Chinese food very much.

【责任编辑:吴晓军 】
条评论
发表评论共有条评论
网站首页-看客-民生-论坛-房产-家居-汽车-健康-购物-美食-旅游-玩乐-婚嫁-育儿-教育-财经-购房地图-购车地图-旅游地图-美食地图
主编信箱:news@henan100.com   广告垂询热线:0371-86088518   内容合作热线:0371-86088528   豫ICP备10209886号-1
Copyright © 2010-2012关于一百度 | 联系方式 | 招聘信息 | 服务条款 | 广告服务 | 网站地图 | 友情链接